Sponsortraject Rabobank en NOC*NSF

Rabobank onderkent de waarde van sportverenigingen en cultuurorganisaties en zet in op intensieve begeleiding van deze partijen. Dat doet de Rabobank in samenwerking met 25 sportbonden die betrokken zijn bij Team NL, NOC*NSF, Kunstbende en cultuurkoepel LKCA. Het doel is om verenigingen en stichtingen toekomstbestendig te maken én te houden.

Begin januari was SSWW aanwezig op de Inspiratieavond voor Verenigingsondersteuning. Om in aanmerking te komen voor het sponsorproject werd gevraagd een pitch naar eigen inzicht te presenteren, met onze pitch zijn we door de 1e selectieprocedure gerold. Inzendingen zijn beoordeeld op inhoud, relevantie, motivatie, concreetheid van de plannen en ondersteuningsbehoefte. Ook heeft de jury gelet op de verdeling sport en cultuur en de regionale verdeling binnen de Kop van Noord-Holland.

Op 12 april zijn er een 12-tal leden van verschillende verenigingen afgereisd naar het kantoor van Rabobank in Den Helder om de pitch inhoudelijk toe te lichten, dit was een bijzonder interessante en leerzame avond.

Op 18 mei jl. hebben wij officieel te horen gekregen dat wij 1 van de 8 begunstigden zijn. Wat een fantastisch nieuws! De allereerste ondersteunende documenten zijn binnen, wij gaan de voorbereidingen met de betrokken verenigingen aan en vanaf kwartaal 3 gaan we echt van start met het versterken van de onderlinge samenwerking en van de verenigingen.

 

 

 

Sponsortraject Rabobank en NOC*NSF
Tags: