Nieuwe Voorzitter SSWW

nieuwe voorzitter

Na jaren de voorzittershamer gehanteerd te hebben heeft Age Miedema besloten deze door te geven. Tijd voor verjonging binnen het bestuur van Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW).

Age heeft met een enorme bevlogenheid SSWW gebracht tot waar wij nu staan. Afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van verkennen, ontmoeten en ontwikkelen van ideeën en programma’s. Onder zijn leiding zijn wij gegroeid tot een organisatie van ± 80 vrijwilligers en hebben wij met veel verenigingen in de Wieringermeer contact. Zo ook met de welzijnsorganisaties en Team Sportservice Schagen. Daarnaast zijn wij al jaren volop in overleg met gemeente Hollands Kroon, de basisscholen in Wieringerwerf en rsg Wiringherlant. Sinds 1 januari 2020 zijn wij eigenaar van Zwembad De Terp.  Age blijft intensief betrokken bij de stichting en blijft lid van het Algemeen Bestuur.

Wie neemt deze rol over?
Met trots stellen wij u voor aan onze nieuwe voorzitter: Maaike Kooy-Esselink. Maaike is al zo’n 1½ jaar betrokken bij SSWW als lid van het Algemeen Bestuur en vrijwilliger in de ontwikkelingen rondom welzijn en programmering. Zij zal de komende jaren, samen met de andere vrijwilligers, de stichting verder leiden richting Campus de Terp en vele andere initiatieven rondom sport en welzijn in de Wieringermeer.

Wij danken Age voor zijn jarenlange inzet als voorzitter en wij wensen Maaike heel veel succes in haar nieuwe rol en hebben er vertrouwen in dat onder haar bezielende leiding SSWW zich verder zal ontwikkelen.

Nieuwe Voorzitter SSWW