Microsoft

Microsoft zet zich in voor lokale gemeenschappen waarin zijn datacenters zich bevinden. Als onderdeel biedt Microsoft financiële steun om te helpen sterkere gemeenschappen te creëren en ecosystemen van lokale partnerschappen te ontwikkelen. Met als doel het bereiken van sociale, economische en duurzame resultaten.

Microsoft is verheugd ondersteuning te bieden aan lokale organisaties die zich richten op de behoeften van de gemeenschap. En hen te helpen bij het versterken van netwerken van lokale groepen die samenwerken aan belangrijke projecten in het noorden van Noord-Holland. Graag ontvangen we suggesties voor projecten die Microsoft kan ondersteunen.

Er komen twee soorten fondsen voor non-profitorganisaties in aanmerking in de gemeente Hollands Kroon en/of Medemblik en/of Hoorn:

  • kleine gemeenschapsprojecten voor aanvragen tot 10.000 euro. Deze fondsen zijn gericht op het ondersteunen van kleine projecten die bijdragen aan de onmiddellijke behoeften van een gemeenschap.
  • grote gemeenschapsprojecten voor aanvragen variërend van 10.000 tot 35.000 euro. Deze fondsen zijn gericht op het ondersteunen van grootschalige projecten die bijdragen aan maatschappelijke, economische of ecologische resultaten van een gemeenschap.

De projecten worden in 3 soorten projectcategorieën gefinancierd: digitale vaardigheden, duurzaamheid van de omgeving en personeelsontwikkeling. Uw project moet voldoen aan een aantal criteria en uw organisatie moet voldoen aan een aantal voorwaarden. 

Microsoft