Overname Zwembad De Terp

Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer heeft per 1 januari Zwembad De Terp overgenomen. De officiƫle overdracht van het zwembad van gemeente Hollands Kroon naar SSWW heeft 31 december 2019 bij de notaris plaats gevonden. Dit werd op zaterdag 4 januari gevierd met een feestelijke opening en receptie. Tijdens de receptie in de hal van het zwembad waren veel genodigden aanwezig.

Waar willen wij naar toe met ons bad? Wat is onze ambitie?

Het streven is om het bezoekersaantal te verhogen van 39 duizend naar 45 duizend per jaar. Dit is ambitieus en zal ook tijd vragen. Verder willen we ons bad nog meer openstellen voor doelgroepen. Dit gebeurt nu met de speciale openingstijd voor bewoners van zorgboerderijen, de groep Zwem en Ontmoet vanuit Sportdorp Wieringermeer en Fifty Fit. Mogelijk kunnen we in de toekomst ook de statushouders uit de gemeente Hollands Kroon zwemlessen aanbieden.

De overname van Zwembad De Terp is tot stand gekomen door samenwerking in de HOZE groep. Uiteindelijk resulteerde dit in de overdracht van 4 zwembaden door de gemeente Hollands Kroon naar verschillende stichtingen. Onze betrokkenheid de afgelopen tijd heeft SSWW inzicht gegeven in het reilen en zeilen van de organisatie van het zwembad.

Vol goede moed zijn wij met bijzondere activiteiten gestart. Op 28 december zijn we Veilig het Jaar uit gegaan en op 2 januari was er wakzwemmen.

Vooral gaan we ons inzetten voor veel zwemplezier!

Meer weten? Kijk op de website; https://zwembaddeterp.nl/

Overname Zwembad De Terp