Vele handen

Afgelopen week is hard gewerkt aan ’t Pad. Het wandelpad op de Robbenoordweg van de Verbindingsweg naar de Oom Keesweg. Het pad van anderhalve meter breed en circa anderhalve kilometer lang is er gekomen op initiatief van de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer ondersteund door de bewoners, wandelaars en veel steunbetuigers.

Onder deskundige leiding van Loonbedrijf Sturm-Jacobs hebben de mannen van de loonbedrijven Sturm-Jacobs, Van der Meer en Hopmans en de Van Gelder Groep vele uren in de kou gestaan. Eerst met drie kranen het pad afgraven. Dan doek en met twee lagen gemalen asfalt afdekken en de lagen gemalen asfalt walsen. Als het weer het toelaat worden het pad nog afgedekt met een toplaag fijn asfalt. Door de stevige wind viel het niet mee om het doek uit te rollen, gelukkig kwam er hulp van bewoners en vrijwilligers.
Het pad is gesubsidieerd en gesponsord door de provincie Noord-Holland, gemeente Hollands Kroon, Van Gelder Groep, Loonbedrijf Van der Meer, Loonbedrijf Hopmans en Loonbedrijf Sturm-Jacobs.
Met de wens dat er vele voetjes veilig van dit pad gebruik gaan maken.
Vele handen