Nieuw Logo voor SSWW

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuwe uitstraling …… wij kijken vooruit!

U heeft ons nieuwe logo vast al zien langskomen. De ontwikkelingen die Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer (SSWW) doormaakt zorgt ervoor dat wij ons logo duidelijk en vernieuwend in de publiciteit willen brengen. Achter de schermen is hier de afgelopen tijd hard aan gewerkt.

Over het ontwerp is goed nagedacht. Het heeft een totaal nieuwe uitstraling gekregen met nieuwe kleuren. Wij willen ons nog duidelijker laten zien. Waar voorheen de Terp zichtbaar was in het oude logo en waar de kleuren overduidelijk van voormalig gemeente Wieringermeer afkomstig waren, hebben we nu voor een totale nieuwe vormgeving gekozen.

Kleuren
De diverse kleuren staan voor:
oranje; plezier en actie (bewegen)
groen; duurzaamheid en ontspanning (natuur)
blauw: rust en ontspanning (balans)
geel: energie en optimisme (welzijn)

Vormgeving
Het speelse lijnenspel geeft de vorm van de Wieringermeer aan, waarbij de verschillende lijnen aangeven dat hier geen harde grenzen bestaan. De vier figuren binnen de lijnen vertegenwoordigen onze inwoners in de vier dorpen. De blauwe vlek geeft aan dat de Wieringermeer is ontstaan uit water. Tevens geeft deze blauwe vlek ook aan dat het gebied verder reikt dan de Wieringermeer.

Pay-Off
Het nieuwe logo is een feit. De pay-off, onze slogan, blijft hetzelfde:” Een initiatief voor ons en door ons”. SSWW is een initiatief vanuit de samenleving waar vele inwoners zich vrijwillig en vol passie voor inzetten.

Als or­ganisatie zijn we volop in ontwikkeling. We zien steeds meer dat de plannen voor een nieuwe sportcampus in Wieringerwerf een onderdeel van de samenleving wordt. Een samenleving die verandert en wij veranderen mee.

Nieuw Logo voor SSWW