Jubileum SSWW

Op 25 maart 2016 is Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer statutair opgericht en vierde deze week een 5-jarig bestaan!!
Een fantastisch moment om niet onopgemerkt voorbij te laten gaan. In de weken voorafgaand werd het moment van het ‘digitaal’ samen kunnen vieren ingeleid met een feestelijke uitnodiging. Op de jubileum dag zelf werden de vele vrijwilligers beloond met een duurzame SSWW ”verras-tas” met feestelijke inhoud, om deze avond te kunnen vieren.
 
Gisteren was het zover, veel vrijwilligers, jong en oud hadden hun vrijdagavond vrijgemaakt voor dit gezellig samenzijn met een sportief en competitief element. Met quizvragen over de Wieringermeer, sport en algemene kennis werd iedereen flink op de proef gesteld en liet de ”jonge garde” vrijwilligers zien dat zij over een flinke dosis kennis beschikken.
 
Tijdens deze gezellige digitale avond hebben we een toast uitgebracht op 5 bevlogen jaren en het vertrouwen uitgesproken dat we ons de komende 5 jaar volop gaan inzetten om Campus de Terp te kunnen realiseren.

 
Jubileum SSWW