GRATIS naar theatervoorstelling voor ouders!

Kinderen presteren op school en bij de sportclub het beste als ze het plezier en zelfvertrouwen erin weten te houden. Maar dat kan in de praktijk een behoorlijke uitdaging zijn! Wat kun jij als vader of moeder doen? Daarover gaat de humoristisch theatervoorstelling ‘Kom op nou jongens!’, die op maandag 11 december 2023 in het theater in Den Helder te zien is. Je krijgt handige tips. Het is een heerlijk avond uit. En de toegang is gratis (normaal €20)! Bestel nu je vrijkaartjes via www.komopnoujongens.nl.

‘Kom op nou jongens!’ is de nieuwe theatervoorstelling van de stichting Positief Coachen. Bekend van ‘Wel winnen, hè!’ en ‘Dat schiet lekker op zo!’; de succesvolle voorstellingen die ook in onze regio te zien waren.

Over hoe je als ouders eraan kan bijdragen dat jullie kinderen goed kunnen presteren, minder snel afhaken en er minder ‘gedoe’ met ze is. Ook leuk en interessant voor iedereen die kinderen begeleidt, zoals bij sportclubs en bij muziek- en toneelverenigingen.

Op maandag 11 december 2023 is ‘Kom op nou jongens!’ te zien in de grote zaal van Theater De Kampanje in Den Helder. Een unieke kans voor iedereen die het verhaal nog niet heeft meegekregen (of het nog een keer wil beleven). Want het is een humoristische theatervoorstelling, waarbij je handvatten krijgt die je meteen kunt gaan toepassen (trouwens ook op je werk en in je relatie!). En dankzij subsidie is de toegang gratis (normaal €20).

De uitvoering is van 19.30 tot 21.00 uur. Aangeboden vanuit de sport akkoord gelden door de gemeenten in de kop van Noord-Holland en Team Sportservice.

Kijk voor meer informatie, zoals de trailer, op www.komopnoujongens.nl. Daar kun je meteen ook je vrijkaartjes bestellen!

Na afloop is er voor de verenigingen een informatiepunt over de sportakkoorden. We nodigen de sportbesturen uit om hier ervaringen te delen en meer kennis op te halen over de sportakkoorden.

GRATIS naar theatervoorstelling voor ouders!