Voel je goed!

Wist u dat 1 op de 9 Nederlanders moeite heeft met lezen, schrijven en rekenen of over onvoldoende digitale vaardigheden beschikt om volwaardig mee te doen in de huidige informatiemaatschappij? En realiseert u zich dat laaggeletterdheid vaak samengaat met een ongezonde leefstijl, simpelweg omdat het te veel moeite kost om recepten en etiketten te lezen?
Speciaal voor deze doelgroep is het programma Voel je goed! ontwikkeld. Een leefstijlcursus met extra hulp bij het lezen en rekenen. In 20 lessen leren de deelnemers wat gezonde voeding is, wat bewegen voor je doet en hoe je je weg vindt tussen alle verleidingen in de supermarkt. Naast de bijeenkomsten die in kleine groepjes van maximaal 6 personen plaats vinden, krijgen alle deelnemers drie uur advies van de diëtist. Het traject wordt afgesloten met een supermarktsafari.
Het programma kan dankzij de financiering door de gemeente Hollands Kroon en de inzet van vrijwilligers van de Stichting Sport en Welzijn Wieringermeer en de Cultuurschuur Wieringermeer volledig kosteloos worden aangeboden.
Kent of bent u iemand die moeite heeft met lezen en schrijven én zich fitter en gezonder wil voelen, meldt u zich dan aan via: info@embeeprojects.nl. Voor bedrijven in de Gemeente Hollands Kroon is het mogelijk om een in-house traject te organiseren voor laaggeletterde medewerkers.
Neem contact op met Mirjam Bus op telefoonnummer 06-11190324 voor meer informatie.
Voel je goed!