Activiteiten

Sportdorp Wieringermeer is gestart met een Beweegontmoetingsdag op zaterdag 2 februari 2019. Belangstellenden hadden de mogelijkheid een Beweegtest te doen. Verder was er een Beweegmarkt, hier presenteerden zich diverse beweegaanbieders, welzijns- en maatschappelijke organisaties. sportaanbieders, welzijnsorganisaties en maatschappelijke organisaties


Voor het beweegaanbod kunt zich aanmelden bij Remy Kluvers van Sportservice Schagen.


Informatiebijeenkomst valpreventieprogramma In Balans 
In Balans is een voorlichtingscursus gekoppeld aan een bewegingsprogramma om valongevallen te voorkomen. Bekijk hier de flyer over In Balans. Het valpreventieprogramma In Balans bewijst dat senioren die regelmatig actief zijn minder vallen. Na het volgen van de cursus In Balans staat u letterlijk steviger in uw schoenen en krijgt u meer zelfvertrouwen door de beweegoefeningen. Ook personen met een chronische aandoening en/of een rollator kunnen mee doen. De informatiebijeenkomsten voor deze cursus zijn in uw eigen buurt, in het voor- en najaar van 2019. Daarna kunt u zich aanmelden voor de 13-weekse cursus In Balans.

Informatiebijeenkomsten In Balans: 

  • 31 januari – Wieringerwerf; 10.00 – 12.00 uur, De Cultuurschuur.
  • 7 februari – Middenmeer; 10.00 – 12.00 uur, Kantine vv Flevo. 
  • 12 september – Slootdorp; 10.00 – 12.00 uur. Locatie nog niet bekend 
  • 19 september – Kreileroord; 10.00 – 12.00 uur. Locatie nog niet bekend 

Klik hier en meld u aan voor de informatiebijeenkomst. Wilt u zich aanmelden voor het valpreventieprogramma? Dat kunt u aangeven tijdens de informatiebijeenkomst. U kunt ook contact opnemen met Remy Kluvers van Team Sportservice Schagen; 0224-21 47 74, rkluvers@teamsportservice.nl.